26 Eylül 2014 Cuma

After Effect nedir? Dersleri ve nasil yapılır

Adobe After Effects öncelikle hareketli grafikler ve görsel efektler yaratmak için kullanılır. After Effects kullanıcıların animasyon, alter ve kompozit medya 2D ve 3D space ile çeşitli yerleşik araçlar ve üçüncü parti plug-ins yanı sıra bireysel ilgi için değişkenler gibi paralaks ve kullanıcı tarafından ayarlanabilir açı gözlem.

After Effects ve bazı non-lineer kurgu sistemleri NLEs () katman vardır, her birey medya nesnesi anlam odaklı video klip, ses klibi, fotoğraf, vb.) kendi izleyebilirsiniz. kaplar Buna karşılık, diğer NLEs sistemi bireysel medya nesneleri aynı parça olarak uzun olmadıklarından kaplayabilir zaman içinde üst üste kullanın. Bu odaklı sistem daha uygun düzenleme için izlemek ve proje dosyaları çok daha kısa tutabilirsiniz. Katman Etkileri benimser Sonra kapsamlı etkileri iş için uygundur bu sistem odaklı ve keyframing. Ancak diğer kompozisyon paketleri, özellikle olanlar istihdam ağaç veya düğüm iş akışları, Nuke gibi daha uygundur yönetmek için geniş hacimli nesneler içinde bir bileşik, After Effects mümkün sayaç karmaşası biraz seçici gizleme (katmanlar kullanarak Utangaç switch) veya gruplandırma içine önceden kompozisyonlar.

Ana arayüzü çeşitli paneller sürümlerinde windows After Effects önce 7.0)oluşur. En sık kullanılan panellerin üç Proje paneli, Kompozisyon paneli ve zaman Çizelgesi panelinde. Proje panelinde bir bin olarak ithalat fotoğraf, video ve ses görüntüleri öğeler davranır. Proje panelinde görüntüleri öğeler Çizelgesi panelinde, katman sırası ve zamanlama ayarlanabilir kullanılır. Öğeleri geçerli zaman görünür marker Kompozisyonu panelinde görüntülenir.

After Effects paylaşımları diğer Adobe programları ile birçok özellikleri, daireler, kareler ve serbest biçimli şekiller oluşturma gibi bezier eğrileri tarafından belirlenir. Photoshop ve Illustrator gibi Efektler ve birçok görüntü formatları ithalat işleyebilirsiniz Sonra, filtreleri ve ayarları eklenebilir.

Illustrator gibi diğer Adobe yazılımlarıyla Etkileri ile entegre, Photoshop, Premiere Pro, Encore, Flash sonra, ve üçüncü-Cinema 4D ve Autodesk 3ds Max gibi 3D partisi programlar.

After effect full indir. after effect satın al. after effect yukle. after effect yuklenmiyor. after effect sorunu. render sorunu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder