26 Eylül 2014 Cuma

RealSense Intel Nedir? Real Sense Nasil Calisir?

Dijital Dünyadaki İkizinizi 3 Boyutlu Olarak Yaratmanız Artık Çok Daha Kolay

RealSense Download, RealSense indir. RealSense satın al
“İnsanlara gelecekten bir görüntü sunuyoruz,” diyor Faceshift’in Kuzey Amerika Başkan Yardımcısı Doug Griffin.
“İstediğiniz her karaktere dönüşebilirsiniz.”

Kısa süre öncesine kadar, yüz mimikleri yazılımlarını yalnızca SEGA, Nickelodeon, Disney ve DreamWorks gibi büyük eğlence şirketleri yapabiliyordu.
“Hedefimiz, yüz izleme teknolojisinde önemli değişiklikler yapmak,” diyor Griffin. “Bu teknolojiyi, daha çok oyun, animasyon stüdyoları ve son olarak da tüm tüketiciler için kullanılır kılmak istiyoruz.”
Griffin, insanların teknolojiden çok anlattıkları hikayeye ve interaktiviteye odaklanmalarına yardımcı olmak istiyor.

Çoğu kullanıcı için yüz tanıma yazılımı, ellerini kullanmadan kişisel bilgisayarlarında oturum açmak için kullandıkları bir araç. Ama bu teknoloji giderek yaygınlaşıyor ve çok büyük bir potansiyele sahip.
Bu yılın sonuna doğru, Intel RealSense Teknolojisi, pazardaki Hepsi Bir Arada Bilgisayarlara, Ultrabook cihazlarına ve 2′si 1 Arada bilgisayarlara gömülü bir teknoloji olarak sunulacak. Böylece bilgisayarınız sizi daha derinden, özellikle de 3D olarak anlayacak.
Faceshift gibi yazılım geliştiriciler için bu yeni teknolojiler, bilgisayarlarımızla daha doğal ve insana özgü etkileşimleri mümkün kılıyor. İnsanların yüz ve el mimiklerinin yanı sıra sesleriyle de bilgisayarlarını kontrol edebilmelerini sağlıyor.
Bu teknolojiler, öğrenme ve iletişim için de yeni yaratıcılık yollarını mümkün kılıyor.
“Farklı ifadeler kullanırlarken insanların yüzlerini, görünümlerini ve aldığı şekli anlamak için RealSense teknolojisini kullanıyoruz,” diye açıklıyor Griffin.
crafting-your-digital-double-in-3d-just-got-easier_4



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder